Despre Noi

Ideea acestui proiect de scris colectiv nu este nicidecum o noutate. Dar, scriitorul și jurnalistul Valeriu Barbu vă propune o nouă provocare (motivele pentru care o face le găsiți mai jos), de a scrie o narațiune, pornind de la un text inițial.

Fiecare participant care va succeda celui anterior trebuie să ducă povestea mai departe, citind mai întâi ceea ce a scris cel dinaintea lui. Astfel, povestea are continuitate și merge mai departe respectând regulamentul de participare

Pe site operează o echipă de editori care selecționează și postează textele trimise de dumneavoastră. Ea este formată din scriitori cu bună experiență redacțională. Pe parcurs, cu aprobarea acestora, le vom divulga numele. Fondatorul site-ului nu se ocupă de admiterea textelor spre publicare.

Scopul provocării este mai mult decât necesar: pe parcursul avansării narațiunii, ușor, oricine va putea înțelege care este viziunea socială actuală privind viitorul și încotro se îndreaptă umanitatea.

Un singur om poate avea un răspuns sau o soluție la ceva de interes general pornind de la viziunea proprie. Întreg colectivul care va parcurge canoanele narațiunii, va preconfigura aspirațiile, dificultățile, spaimele și orice ar putea să servească întregirii unui tablou al zilelor care vin spre noi vertiginos, din îndepărtatul viitor!